Cautare

3929 de rezultate pentru "hotel sport cluj napoca" (4.07 secunde)
Brinel si-a inceput activitatea in anul 1991 in Cluj-Napoca si este in prezent unul dintre principalii furnizori romani de solutii informatice la cheie, prin integrarea de software, hardware si comunicatii si oferirea unui pachet complet de servicii.
Totusi, intr-un sondaj pe site-ul propriu, romanii sunt intrebati daca ar alege sa mearga cu trenurile IC (Inter City) daca, la clasa I, ar avea internet gratuit si pe ruta Bucuresti-Cluj-Napoca chiar s-a introdus acest serviciu business.
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie).
Constanta (5 octombrie), Bucuresti (6 octombrie), Brasov (7 octombrie), Cluj-Napoca (10 octombrie).
Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hateganu" din Cluj-Napoca, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Universitatea Babes Bolyai, Institutul de Cercetari pentru Instrumentatie Analitica. ... 8:00 - 16:00 Cluj-Napoca, str.
Magda Marincovici ) In tara noastra, pana in prezent, s-au realizat cu ajutorul celor 7 roboti da Vinci din Bucuresti, Cluj-Napoca si Timisoara, aproximativ 1.700 de operatii, dintre care 1.000 la Institutul Clinic Fundeni, subliniaza prof.
Barbatul este profesor la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca. Barbatul urmeaza sa cunoasca un copil abandonat pe care il va infia.
Doi politisti locali din Cluj-Napoca au ajuns in spatele gratiilor. Au fost retinuti de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Cluj-Napoca, dupa ce i-ar fi rupt mana unui cersetor, iar apoi i-au oferit 500 de lei ca sa renunte la acuzatii.
O femeie a murit iar doua persoane sunt ranite, cu arsuri, in urma unei explozii urmate de incendiu care s-a produs, vineri dimineata, intr-o casa de pe strada Dunarii din Cluj-Napoca, unde functiona o pensiune.
Guvernul a aprobat, in sedinta de marti, indicatorii tehnico-economici pentru proiectul metroului din Cluj-Napoca, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Dan Carbunaru.
Accident rutier in Cluj Napoca! O masina a Politiei Locale s-a lovit cu un autobuz si un cap tractor
Un nou prototip de masina electrica a fost gandit, conceput si dezvoltat la Cluj-Napoca. Prototipul, inceput in urma cu patru ani, a fost gandit de Newcar4future, un start-up pornit si finantat de Voicu Oprean, fondator al companiei IT Arobs, impreuna cu alti pasionati de inginerie.
Sunt acuzatii grave la adresa medicilor de la Clinica de Ginecologie din Cluj-Napoca dupa ce mai multi bebelusi au murit la cateva zile de la nastere.
Un pic de sfidare, as spune, la fel cum mi s-a parut si declaratia liderului acestei Uniuni, Marko Bela, care a spus ca e absurd ca in Cluj-Napoca, unde, zice el, traiesc 80.000 de maghiari, sa nu se asigure folosirea limbii maghiare in viata publica.
Doi politisti locali din Cluj-Napoca au fost filmati cand au parcat neregulamentar masina de serviciu si aveau girofarul in functiune pentru a cumpara mancare de la un fast-food.
Pompierii de la Detasamentele 1 si 2 din Cluj Napoca au intervenit noaptea trecut la un incendiu produs la un spital privat.
21 de masini care apartineau studentilor din Cluj-Napoca au fost vandalizate in parcarea din apropierea caminului. Politistii lucreaza pentru a da de urma autorilor.
Fesnic Horatiu Mircea (Cluj-Napoca) / A1: ... Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Mladinovici Horia Gabriel (Bucuresti), Arbitru AVAR: Badea Marius (Ramnicu Valcea)
Un carambol a avut loc, luni dimineata, pe o strada din Cluj-Napoca. In accident au fost implicate o autospeciala a Politiei si alte trei masini.
Horatiu Fesnic (Cluj-Napoca), A1: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), A2: Valentin Avram (Bucuresti), Arbitru VAR: Mariana Trandafir (Bucuresti), AVAR: Catalin Popa (Pitesti)
google-analytics.com